Zakelijk

MEGA1 is, simpel gezegd, een bedrijf dat gespecialiseerd is in computers, netwerken, clouddiensten en alles wat daar bij hoort. Dat ‘alles’ mag u letterlijk nemen: wij kunnen al uw wensen op computer en netwerkgebied verzorgen. Van een eenvoudig werkplekje tot de meest uitgebreide netwerkoplossing of cloud oplossing.

Al vanaf de oprichting is geïnvesteerd in diepgaande kennis van specifieke deelgebieden, zoals financieel administratieve en logistieke systemen en netwerken in Microsoft producten, en diverse netwerk omgevingen. Marktstandaarden en de levering van A-merken vormen een solide basis voor de aangedragen (cloud)oplossingen. Door inventieve probleemoplossingen en harmonieuze koppeling van hard- en software onderscheidt MEGA1 zich. Continuïteit, service en betrouwbaarheid zijn hierbij de sleutelwoorden.

Met MEGA1 heeft u een partner die eerst analyseert en inventariseert en daarna komt met een gericht advies. Een advies dat oplossingen biedt die geheel zijn afgestemd op de specifieke situatie van uw bedrijf, rekening houdend met de toekomstige ontwikkelingen.

Ook op het technische vlak heeft MEGA1 bewezen een belangrijke partij te zijn. Maximale kwalificaties van Microsoft onderstrepen de positie van MEGA1 op het gebied van systeemintegratie en netwerken. MEGA1 is dan ook als geen ander in staat oplossingen aan te dragen gebaseerd op netwerken en systeemintegratie. Wij dragen zorg voor de volledige installatie van deze netwerken, de implementatie daarvan binnen uw organisatie en uiteraard de totale ondersteuning en beheer.

Uw oplossing!
Wij zorgen ervoor dat u naar al die trajecten geen omkijken meer heeft. MEGA1 is dus úw ICT, maar dan anders. Zoekt u een ICT-partner met toewijding? Een team dat de zaken ánders aanpakt? Bel dan nu met MEGA1. We zijn u graag van dienst! Tel 06-15262766 of e-mail info@mega1.nl